Nu är boken klar!

Nu är boken klar

För exakt ett år sedan så bestämde jag mig för att börja skriva en bok. Nu en skön sommar och ett halvår i Taiwan senare känns det riktigt bra att äntligen kunna kalla den klar (om det nu går att kalla en bok klar??). Det ni ser framför er är ett 190 sidor långt utkast på min bok som handlar om hur man går sin egen väg i livet. Hur man använder personlig utveckling för att göra sin grej helt enkelt!

Du kanske förväntar dig att få läsa den inom en snar framtid? Att få se den glänsa bland de andra böckerna på Akademibokhandeln eller kanske få hem den i ett brunt paket från Adlibris. Det kommer tyvärr inte att hända. Inte på ett tag i alla fall!

Visst är tanken av att så snart som möjligt kunna hålla den utgivna upplagan i handen lockande. Jag kommer dock att vänta ett tag med att ge ut boken. Jag kommer låta den ligga och jäsa ett tag!

Jag är inte riktigt säker på varför jag tar det här beslutet. Boken blev mer personlig med mycket starkare känslor inblandade än jag någonsin hade kunnat föreställa mig i början. Den har varit utmanande att skriva, det vill jag lova. Det är något inom mig som säger att det nu är rätt att vänta och jag väljer att lyssna på det. Jag tänker inte gå emot det även om det är lockande att bara ge ut skiten!

Vem vet när den kommer att släppas? Eller om den kommer att släppas över huvud taget? Framtiden får helt enkelt avgöra! Nu behöver jag lägga den åt sidan för att kunna gå vidare.

Tack för allt stöd ni har bidragit med under bokens utveckling, ni vet att det har varit ovärderligt!

Ha det toppen så länge,

/Hampus

 

("Delad glädje är dubbel glädje")
  Mitt mål med livet är att ha så jävla roligt som möjligt innan ålderdomshemmet och tillhörande rullstol är ett faktum. Vi har bara en chans så varför hållas tillbaka av onödiga rädslor som ändå går att övervinnas? Jag älskar att utvidga min komfortabla zon, utföra vardagliga sociala experiment och resa till oklara länder med bara en ryggsäck som sällskap. Jag tror att livet är till för att levas stort och efter dina egna villkor. Bättre att bara köra och se vad som händer vartefter!

  20 Comments on "Nu är boken klar!"

  1. Malin drake says:

   Stort grattis till dig!!
   Ser fram emot att läsa den någon dag när den finns att köpa :)

  2. Beni says:

   Ett stort grattis! Njut och ha det underbart!

  3. Wanda says:

   Gud va skönt! Älskar känslan man får av att bli klar med något man lagt ner så mycket tid och arbete med. Det är bra att du går efter egen känsla och skulle du välja att ge ut den senare skulle det självklart vara jättekul och väldigt många skulle läsa den. Skulle du däremot bestämma dig för att inte göra det accepterar vi det också såklart!
   Ha det så bra!

  4. Giselle Sammarsson says:

   Stort grattis Hampus!

   Då något är så pass personligt så är det alltid svårare att dela med sig till, i ditt fall, allmänheten. Vi är flera som ser fram emot att läsa din bok.
   Vi saknar även dina nyhetsbrev!

   Ta hand om dig!

   / Giselle Sammarsson

  5. Ingela says:

   Vad härligt att den är klar Hampus!
   Längtar efter att få läsa den !
   Bra jobbat.Vill du aldrig ge ut den är det också ok, du känner vad som är rätt!
   Saknar dina måndagsbrev!
   Ha det kanon!!!

  6. Angelica says:

   Ha en härlig måndag o bra start på den nya veckan..

  7. Nabil Koubaissi says:

   Bra jobbat Hampus! Oavsett vad du väljer att göra så har du onekligen utvecklats som person. Glad för din skull.

   Nabil

   • Abslolut! Att skriva den här boken har fått mig att tänka till, ifrågasätta mig själv, inse att jag har svårt för att jobba med saker själv (är i för stort behöv av att vara runt människor för att det ska vara enkelt för mig att sitta själv och skriva)! Det var att skriva en bok jag ville göra för ett år sedan och jag är glad att jag följde det! :)

    Ta hand om dig!

  8. Therese says:

   Härligt Hampus! Va bra känsla! Längtar efter att få läsa boken en dag. Hoppas. :)

  9. Aisha says:

   Åhh hoppas att du publicerar boken en dag!!!

  10. aisha says:

   Hej Hampus!! När ska du börja blogga igen???

  Got something to say? Go for it!