Nu tar bloggen en paus

hej då

Den 20:e augusti 2012 laddade jag upp det första inlägget och sköt då av startskottet till vad som med tiden skulle bli denna blogg. Fram tills idag har 73 inlägg skrivits och 782 kommentarer publicerats! När jag satte igång så var bloggen ett roligt sidoprojekt. Jag hade ett intresse, något jag ville säga och det var kul att se om någon ville lyssna.

Jag är glad att jag satte igång utan att tänka så mycket. Hade jag inte bara kört och börjat i liten skala så hade jag nog aldrig kommit igång. Det visade sig att det fanns ett intresse för dessa tankar och inte visste jag för 1,5 år sedan att jag nu skulle sitta och skriva på min första bok.

Så varför lägger jag nu bloggen på hyllan?

Jag slutar att blogga då jag helt enkelt vill ta ett steg tillbaka och fokusera på boken. När jag startade bokprojektet i somras så var jag ivrig att den skulle bli klar och komma ut i butiker så fort som möjligt. Jag ville nå mitt mål snabbt. Nu efter många långa timmar av jobb så har boken blivit en större del av mitt liv än jag då hade kunnat ana. En bok finns kvar i all framtid och jag är mån om att den blir ärlig, personlig och riktigt bra.

Det ska också bli intressant att testa på lite distans från bloggandet. Personlig framgång och att alltid leverera bra inlägg har varit mitt liv den senaste tiden. Sjukt roligt men också väldigt krävande.

Inan vi stänger butiken så skulle jag vilja utbringa en skål för er. Det är tack vare alla kommentarer och mail som jag hållit mig inspirerad att fortsätta. Det är också tack vare alla tankar ni bidragit med som bloggen har kunnat utveckla sig till vad den är idag. Ert stöd har varit helt fantastiskt. Det ska ni ha ett stort tack för!

Även om jag slutar blogga för den här gången så planerar jag inte att gå helt under ytan. Tills vidare kan ni hålla kontakt med mig via InstagramTwitter och Facebook! Ni kan också skriva in er mail här för att få mina trevliga utskick om vad som händer!

Det har vart fantastiskt att lära känna er,

Ta hand om er så hörs vi framöver!

PEACE

("Delad glädje är dubbel glädje")
  Mitt mål med livet är att ha så jävla roligt som möjligt innan ålderdomshemmet och tillhörande rullstol är ett faktum. Vi har bara en chans så varför hållas tillbaka av onödiga rädslor som ändå går att övervinnas? Jag älskar att utvidga min komfortabla zon, utföra vardagliga sociala experiment och resa till oklara länder med bara en ryggsäck som sällskap. Jag tror att livet är till för att levas stort och efter dina egna villkor. Bättre att bara köra och se vad som händer vartefter!

  28 Comments on "Nu tar bloggen en paus"

  1. Beni says:

   Tusen tack Hampus och lycka till med boken och allt annat gott i livet du åtar dig att göra. Jag kommer att sakna din blogg. Ha det bäst!

  2. Carro says:

   Det har varit jätteroligt och inspirerande att följa din blogg Hampus, tack! Trist att inte kunna få lite pepp på måndagar men ser fram emot din bok :) Stort lycka till och gott nytt år!

  3. Zara says:

   Grymt att du visar att för att kunna leverera sitt allra bästa, så måste man ibland (lr ganska ofta) göra avkall på andra saker i livet :) . Lycka till med boken, och skynda långsamt!

  4. Caroline says:

   Säg till om du behöver någon annan som tar vid ;)

   Tipsar föresten om att kolla in på denna sida; http://www.expressyou.se/0/10/lektorstjanst/. Där står lite matnyttiga tips från erfarna bokförläggare till ivriga författare :)

   Lycka till!

  5. Fanny says:

   Neej va synd! har kollat in här varje måndag för pepp ju, har vart grymt! Men stort LYCKA TILL med boken!

  6. Aisha says:

   Neeeej hur ska jag nu klara mig utan dina inlägg????????

  7. Aisha says:

   Tack så mycket. Lycka till du också och tack för en grymt bra blogg.

  8. Nabil Koubaissi says:

   Tack till dig Hampus, som orkat inspirerar och hålla lågan tänd! Riktigt imponerande. Du har, med din blogg, förändrat fler liv än du anar och av den anledningen är det tråkigt att det läggs på is! Men det är bara av ren egoism jag säger så ;) Följ ditt hjärta!

   Nabil

  9. Arijola says:

   Tråkigt, men samtidigt är sjukt inspirerande att du visar att du går din väg. Gör det du känner är rätt för dig.
   Även om du inte finns på bloggen hoppas jag du ordnar en grym bokturné i hela Sverige när boken är klar :D !!!

  10. Hej!
   Hittade din blogg när jag sökte på böcker om framgång. Jag kallar mig Framgångsexpert och skriver också på en bok om framgång. :-)
   Jag var på Nyhetsmorgon idag och pratade om hur man kan få mer framgång. Tänkte att det kunde vara kul att ha kontakt. Jag har även en egen blogg som heter framgångsexperten http://framgangsexperten.com/
   Lycka till med skrivandet. /Annika

  11. Tack för alla underbara och grymma inlägg Hampus! Du har verkligen inspirerat och peppat mig något enormt och hade jag inte börjat följt din blogg när du startade den hade Lonhearted förmodligen aldrig heller uppkommit! Du ska ha stort credd för allt du åstakommit!! Följer dig med spända steg och ser fram emot din bok!

   Kör hårt, jag vet att du fixar det! :D

  12. Elin Dahlström says:

   Hej Hampus, vad heter temat du har på bloggen i WordPress?
   Ha det fint!

  13. Anders says:

   Bra blogg och bra inlägg – kämpa på med boken och all lycka!!

   kom ihåg att misslyckande inte existerar – det finns bara lärande – har man bara avsikten klar och tydlig så kommer man ALLTID nå fram till målet om man aldrig ger upp. Misslyckande existerar bara när man beslutar sig för att sluta, tar man aldrig det beslutet så kommer man alltid att nå fram.

   Ser jag din bok i handeln så kommer jag köpa den :) Håll ögonen öppna efter min ;)

   Mvh /Anders – denviktigasteinformationen.se

  Got something to say? Go for it!